Поставка за бижута рокля - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Поставка за бижута рокля - оригинален луксозен подарък от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 749

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Поставка за бижута рокля - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Височина: 40 см

Синьото е сред най-популярните и използваните цветове. То е символ на свободата, лукса и качеството. Именно заради това често синьото е на върха на модните тенденции и е един он най-желаните за носене цветове. Светло или тъмно синьо отиват на почти всеки мъж и жена и често са използвани за официални костюми и рокли. Като споменахме сини рокли... ние от онлайн магазин за луксозни подаръци имаме да ви покажем едно такова малко съкровище – тази поставка за бижута.
Външният вид често е „виновникът“ за доброто първо впечатление. Създателите на тази поставка знаят много добре това и са вложили изключително старание при направата ѝ. Избрали са уникален син цвят за плата и са го оформили перфектно, за да наподобява истинска рокля. Металните части придават блясък. А и всички знаем, че синьо и сребристо винаги е било и ще бъде модерна и красива комбинация. За финал – в предната част на роклята има малка панделка, която завършва всичко и кара всеки видял поставката да ахне от изненада. Дизайнът е опростен и изчистен. По роклята и останалата част от поставката не е сложено нищо излишно. Нищо не е в повече и нищо не пречи – като при всеки продукт от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com.
Поставката е висока 40 сантиметра. Тази височина е повече от достатъчна – ще съберете всички ваши бижута и те няма да са наблъскани, да се оплитат и да си пречат. Това е едно от предимствата на поставките пред кутиите за бижута – широкото пространство. Поставката има общо осем места за закачане. Две от тях са по-големи и са перфектни за колие или гривна. По-малките шест са подходящи за любимите ви обеци. Поставете ги там и те наистина ще заблестят!
Връчете поставката като подарък за рожден ден или годишнина. Превърнете събитието в наистина специален случай – вие и любимата ви го заслужавате. Това е идеалният подарък за жена. Направете го още сега и поръчайте от нас!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×