Поставка за бижута рокля - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Поставка за бижута рокля - оригинален луксозен подарък от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 808

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Поставка за бижута рокля - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Височина: 40 см

Кутиите за бижута са най-известният и един от най-удобните начини за една жена да съхранява своите бижута. Те са сравнително евтини и същевременно предлагат много функционалности и удобства. Големи са и побират почти всичко. Именно заради това повечето жени ги избират. Но освен кутии, има и други специални приспособления за бижута. Те са малко по-евтини, но също толкова полезни и изискани. Става въпрос за поставките за бижута. В онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com предлагаме много такива, но сега ще се спрем само на тази.
Това наистина е луксозен подарък и доказателство затова е уникалният дизайн. Който види поставката, веднага ще се влюби в нея и ще иска да я притежава. Това е едно от нашите малки съкровища, които всеки може да притежава срещу малко пари. Дизайнът е лек и изчистен, с нищо излишно по себе си. Производителите са избрали елегантни цветове и форми, които ще отиват на всяко бижу и на всяко място, където бъде сложена поставката. Сребристите части придават допълнителен блясък, но основният цвят тук е бежовото. То винаги е на мода и винаги ще подхожда на всичко. Бежовият плат е изключително приятен на вид и ще се хареса на всяка жена. Роклята е уникална реплика на истинска рокля – почти едно към едно! За финал – върху роклята има поставена уникална панделка, която придава завършеност на всичко.
Поставката е с височина 40 сантиметра. Те са напълно достатъчни, за да поберат наистина всичко. Поставката има общо осем места за закачане на бижута. Две от тях са по-издължени и са идеални за поставяне на колиета или гривни. Там те ще изглеждат страхотно и винаги ще са подръка. Останалите шест отделения са по-малки и са по-нависоко. Те са перфектното място да сложите любимите си чифтове обеци!
Това е идеалният подарък за жена. Поднесете поставката като подарък за Коледа, подарък за рожден ден, годишнина или Свети Валентин. Направете празника наистина специален за получателя, като подарите една полезна и изключително красива вещ!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×