Поставка за бижута рокля - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Поставка за бижута рокля - оригинален луксозен подарък от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 1036

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Поставка за бижута рокля - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Височина: 40 см

Височината на поставката е 40 сантиметра. Те са напълно достатъчни, за да съберат всички ваши бижута, поставени вертикално. Поставката е изработена без никакви компромиси. Всички материали са внимателно подбрани и са взети превид качествата им. След това са добре оформени и от тях е създаден един изключителен продукт, който всяка жена ще иска да притежава. Основата на поставката е от метал. Той гарантира здравина и стабилност – поставката няма да падне, колкото и много бижута да окачите на нея. Ще стои стабилно на мястото си и винаги ще ви служи вярно. Покритието на поставката е от качествен плат – материал, който няма да се скъса, избелее или отдели от метала. Ще използвате този луксозен подарък дълго време и няма да имате никакви оплаквания. Дори след години с радост ще окачвате на него бижутата и ще ги показвате на гостите си.
Ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com знаем колко е важен дизайнът на всеки продукт. Той е показател за качеството и определящ фактор за удобството. Тук производителите много са се постарали и са постигнали изключителен външен вид. Поставката наистина прилича на рокля! Ако я видите на живо, ще ви се прииска да беше достатъчно голяма, за да я облечете. Тя е оформена перфектно, с изискани извивки и прави линии. Избран е уникален цвят, който отива на почти всичко – пепел от рози. Той ще подхожда както на поставените бижута, така и на мястото, на което е сложена поставката. Подаръкът ще бъде не само полезна вещ – той ще бъде и украшение! Металните части придават блясък, а за завършек на всичко има приятна розова панделка върху роклята. Истинска красота!
С няколко думи – това е идеалният подарък за жена. Всяка представителка на нежния пол ще оцени това съкровище и ще иска да го ползва всеки ден. Ще окачи на него бижутата си и всички ще им се радват. Поднесете поставката като подарък за рожден ден, Коледа или годишнина. Направете една страхотна изненада още сега!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×