КУТИИ ЗА БИЖУТА

КУТИИ ЗА БИЖУТА

КУТИИ ЗА БИЖУТА

Специални предложения на онлайн подаръци от категория КУТИИ ЗА БИЖУТА

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Кутията е изработена от здрав и красив материал. Тя със сигурност ще издържи дълго време, ще крас дома ви и няма да се обели или избледнее. Външната част на кутията я прави един настина луксозен подарък. Първо, заради красивата яркочервена панделка в..
Кутията за бижута Водно конче е изработена не само от красив на вид, но и от здрав и издръжлив материал. Той гарантира дългогодишна употреба, без да се оплаквате от надрасквания, обелване или избледняване. Кутията ще се отваря и затваря плътно без пр..
Gold + gold Бижутата са страхотен начин всяка жена да подчертае красотата си. Заедно с дрехите и грима, те са задължителен елемент за един добър външен вид. Всяка жена обича да носи бижута – обеци, колиета, гривни, пръстени. Те привличат вни..
9/7/4 см. Кутията е малка и компактна, идеална за по-дребни скъпоценности. Точният размер е 9/7/4 см. Може да поставите вътре обеци, пръстени или малки гривни. Вътре те ще изглеждат добре, ще са подредени и ще изпъкват. Кутийката е достатъчно дълб..
9/7/4 Ако някой ви каже, че добър и същевременно евтин подарък се избира лесно, в повечето случаи ще е прав. Цената (колкото и да не нисе иска) е показател за качество и трябва да се съобразяваме с този фактор. Но все пак има и малки щастливи изкл..
4.5*4.5*3.5 см. Търсите перфектаната кутия за бижутата си? Достатъчно голяма, с достатъчно отделения и същевременно красива и удобна? Е, попаднали сте на правилното място. Тук имате огромен избор от кутии за бижута, които може да изберете според н..
4.5*4.5*3.5 см. Тази кутия за бижута е едно истинско малко съкровище. С размери от 4.5*4.5*3.5 см, тя е перфектна за съхранение на обеци и пръстени. Поставете ги вътре и подчетайте блясъка им. Ще ги ползвате всеки ден и ще им се радвате. Ще ги пок..
Комплектът за бижута „Роза“ съържа четири кутии. Всички те са с различни размери и форми и са идеални за различните ви видове бижута. В една кутия може да поставите колиетата, в друга – гривните, в трета – обеците... Изборът е..
Комплектът се състои от три кутии, различни по размер. Те са всичко, от което една жена се нуждае, за да съхранява бижутата си. Ако бъдат сложени вътре, ще са на сигурно място и тя ще им се радва в продължение на години, без да има каквито и да било ..
Комплектът „Рокля“ се състои от три части. Три прелестни кутии за бижута, които са не само красиви, но и изключително удобни и полезни. Нямате нужда от нищо друго освен този комплект, за да съхранявате и да се радвате на прелестните си ск..
Кутията е всичко, от което една жена се нуждае, за да пази своите бижута. Тя ще ги подреди там и ще им се радва всеки ден, ще ги ползва с удоволствие и ще ги показва на приятелите си. Кутията има общо три отделения. Две от тях са големи, а едното е п..

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×