КУТИИ ЗА БИЖУТА

КУТИИ ЗА БИЖУТА

КУТИИ ЗА БИЖУТА

Специални предложения на онлайн подаръци от категория КУТИИ ЗА БИЖУТА

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Кутията е изработена от здрав и красив материал. Тя със сигурност ще издържи дълго време, ще крас дома ви и няма да се обели или избледнее. Външната част на кутията я прави един настина луксозен подарък. Първо, заради красивата яркочервена панделка в..
15.99лв.
Кутията за бижута Водно конче е изработена не само от красив на вид, но и от здрав и издръжлив материал. Той гарантира дългогодишна употреба, без да се оплаквате от надрасквания, обелване или избледняване. Кутията ще се отваря и затваря плътно без пр..
15.99лв.
Котки кутия за бижута е един от най-невероятните и определено един от най-сладките подаръци, който един мъж може да направи за една жена. Независимо от повода за подаръка – Подарък за Рожден Ден, подарък за имен ден, подарък за 8 Март или дори ..
14.99лв.
малка кутия - 13/9/6см., средна кутия - 15/11/7 см., голяма кутия - 18/13/9 см.  Комплектът Choco се състои от три кутии. Три перфектни начина да подредите бижутата си по вид, размер и предназначение. Голямата кутия е с размери 18/13/9 см. Тя..
14.00лв.
малка кутия - 19/14/5; голяма кутия - 23/17/8 см От онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com знаем, че всяка жена е специална. Всяка жена заслужава внимание, обич и грижа. Всяка жена трябва да е най-важната за мъжа до себе си, най-кр..
16.00лв.
малка кутия - 13/9/6; средна кутия - 15/11/7; голяма кутия - 18/13/9 см. Комплектът Silver се състои от три части – три прекрасни кутии за бижута. Те са с различни размери и всяка от тях е предназначена за бижута от различен вид. Така ще мож..
14.00лв.
малка кутия - 19/14/5 см. Комплектът за бижута Tiger е всичко от което се нуждаете, за да съхранявате както големите, така и малките и бижута. Той се състои от 2 кутии – голяма и малка. В голямата може да сложите колиетата и гривните си. Мал..
16.00лв.
малка кутия - 13/9/6; средна кутия - 15/11/7; голяма кутия - 18/13/9 см. Комплектът за бижута Tiger е повече от луксозен подарък. Той се състои от три части – три прелестни кутии, в които може да поставите всякакви скъпоценности, да ги подреди..
14.00лв.
Gold+gold Кутията за бижута с марка Gold & Goldе един луксозен подарък, подходящ за всякакъв повод. Тя е изработена от качествени материали, които ще издържат дълго и няма да ви разочароват. Ще ползвате кутията в продължение на години и тя ще ..
29.00лв.
Gold + gold Бижутата са страхотен начин всяка жена да подчертае красотата си. Заедно с дрехите и грима, те са задължителен елемент за един добър външен вид. Всяка жена обича да носи бижута – обеци, колиета, гривни, пръстени. Те привличат вни..
39.00лв.
Black&silver Тази кутия за бижута е перфектият луксозен подарък за всякакъв повод. Тя е удобна и подходяща за всякакви дребни ценности – гривни, обеци, пръстени и други. Достатъчно е голяма, за да събере всичките ви малки бижута. Ще ви с..
36.00лв.
Gold+gold Ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com знаем, че подарък за рожден ден съвсем не се избира лесно. Рожденият ден е най-личният, най-специалният ден в годината за всеки човек. Затова трябва да избираме подаръка внима..
69.00лв.
Black&silver Дизайнът е нещото, което прави всяка кутия за бижута наистина уникална и специална. Външният вид е това, което първо се забелязва при всеки предмет и затова той трябва да е много добър, за да е добро първото впечатление. А първото..
29.00лв.
Gold+gold Тази кутия е всичко, от което се нуждаете, за да съхранявате бижутата си. Достатъчно е голяма, за да сложите всички свои ценности вътре, и същевременно гарантира, че те ще са подредени и добре изглеждащи вътре. Кутията има три нива и мно..
97.00лв.
Размери: 22*16*13 см Трудно е да се намери перфектната кутия за бижута. Тя трябва да е достатъчно голяма, да изглежда добре, да има всички необходими отделения, да е здрава, да има приятен и лесен за използване дизайн... списъкът е дълъг. Но тук щ..
97.00лв.
Размери: 16*14*13 см Лилавият цвят е популярен от хилядолетия. Преди египтяните го извличали от перли. Само фараоните и най-заможните са успявали да си го позволят. През Средновековието лилавото е смятано за кралски и аристократически цвят. Днес н..
72.00лв.
9/7/4 см. Кутията е малка и компактна, идеална за по-дребни скъпоценности. Точният размер е 9/7/4 см. Може да поставите вътре обеци, пръстени или малки гривни. Вътре те ще изглеждат добре, ще са подредени и ще изпъкват. Кутийката е достатъчно дълб..
3.00лв.
Размери: 12*9*9 см Кутията за бижута Red Crocodile е един наистина луксозен подарък. Тя е едно от многото бижута, които можете да откриете в нашата съкровищница – онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com. Тя е всичком, от което..
39.00лв.
Размери: 16*14*13 см Външният вид не е всичко, но все пак е изключително важен. Той е това, което прави първото впечатление. Много хора казват, че не трябва да съдим за книгата по корицата. Ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci..
72.00лв.
Размери: 22*16*13 см   Мили Дами и вие мъже, които щом обмисляте дали да не купете този подарък, то със сигурност цялото ви съзнание и душа е дълбоко влюбено в една невероятно красива и чаровна дама. Нека ви представим и Кутия за бижута Red ..
97.00лв.

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×