ЧАШИ ЗА УИСКИ

ЧАШИ ЗА УИСКИ

ЧАШИ ЗА УИСКИ

Специални предложения на онлайн подаръци от категория ЧАШИ ЗА УИСКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
кристалин 2,45 % плътност Каквото и да си говорим, алкохолът е един от най-добрите начини за забавление. От хилядолетия той се е доказал като перфектното средство за събиране на компании и повишаване на настроението. Рядко се случва да има домашно..
h 18,85 sm, 0.750 l / h 10,05 sm.,0.300 l Този уиски сет е едно от бижутата на онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com. Всеки мъж трябва да го притежава – и го заслужава! Сетът включва всичко необходимо, за да прекарате една ч..
Уискито е една от най-популярните високоградусови напитки. Именно заради това има много видове, създадени за различни вкусове и предпочитания. Съществуват толкова видове уиски, че бихме могли да опитваме по един през всеки ден от годината. Историята ..
Бутилката Enigma е едно истинско произведение на изкуството. Тя е подходяща както за малки, така и за големи компании. Ще се хареса на всеки един мъж и ще направи страхотно впечатление. Нека разгледаме този страхотен продукт малко по-отблизо. Бутилк..
h 9,25 см. Търсите перфектия подарък за мъж? Труден е изборът, признаваме. Трябва да се вземат предвид много неща. Трябва добре да познавате човека и вкусовете му. Да знаете коя вещ ще му се хареса и от коя наистина ще има полза и няма да бъде зах..
9.8 см. Сетът от чаши Fusion е един от най-ценените продукти в нашия онлайн магзин. Комплектът е от шест части – шест прелестни чаши за уиски. Всяка от чашите е с височина 9.8 сантиметра и вместимост 300 милилитра. Това е напълно достатъчно ..
Събиранията с приятели са едни от най-приятните събития, които могат да се случат на всеки. Те гарантират хиляди приятни мигове. Няма човек, който да не си спомня поне няколко вечери и усмивките, които те са донесли. Повечето събирания с приятели не ..
Opera е една от най-качествените марки, които ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com предлагаме. Тя произвежда невероятни чаши, бутилки и други съдове за вода, ракия, вино. Не трябва да пропускаме и уискито. То е любима напитка..
кристалин 2,45 % плътност Това без съмнение е един от най-добрите комплекти за уиски, които някога ще срещнете. Качеството на изработката е изключително. Комплектът е не само полезен и удобен, но и много красив. Всеки дом, който го притежава, се п..
Комплект от 6 чаши. С размери : височина 9см. Търсите перфектния подарък за мъж? Прекарали сте седмици в обикаляне по магазините, но без резултат, и вече сте отчаяни? Знаем това положение, и ние сме изпадали в него. Но ако попаднете на правилното мя..
Комплектът се състои от шест части – шест невероятни чаши за уиски. Те са напълно достатъчни дори за по-голяма компания. Чашите са с голяма вместимост и ще задоволят дори най-големите фенове на уискито. Няма как да не споменем и материала, от к..
бутилка 0,7 л Комплектът се състои от три части – бутилка и 2 чаши. Може да ви се струват малко, но истината е, че то й е предназначен за малки компании. Ако търсите луксозен подарък за големи компании, може да разгледате нашите сетове с по ..
9*9*10см. / 450гр. Комплектът се състои от шест чаши. Чашите са с размери 9*9*10см. Това е напълно достатъчно, за да съберете стабилно количество от любимото уиски. Сетът е изработен от стъкло с високо качество. То е изключително здраво и стабилно..
8,5*8,5*10 см. / 320гр.,  Този комплект е всичко, от което една голяма компания се нуждае, за да си прекара добре. Само някой трябва да донесе уискито, да го разлеете и да си кажете „наздраве“.  Със сигурност ще си изкарате с..

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×