ЛУЛИ

ЛУЛИ

ЛУЛИ

Специални предложения на онлайн подаръци от категория ЛУЛИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Лулата е най-известният уред за пушене както в миналото, така и днес. Много известни личности са ползвали лули – Винсент Ван Гог, Жан Пол Сартр, Марк Твен. Няма как да не споменем и любимият на всички герой Шерлок Холмс. Всички можем да си го п..
35.00лв.
В онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com имаме много съкровища. Луксозни подаръци за Нея и Него на изгодни цени, които ще се харесат на всеки и ще започнат да бъдат използвани веднага. Тази лула е един такъв подарък. Лулата Silver Fl..
35.00лв.
Мъжете и жените се различават много, две мнения няма. Нежния и силния пол имат много типични черти, които няма как да пренебрегнем. Но все пак мъжете и жените имат много общи неща. Неща, които са нормални за всяко човешо същество. Всеки например иска..
32.00лв.
Но нека не се ограничаваме само в простите неща. Дами и Господа независимо всичко, то екипът за онлайн подаръци onlipodaraci.com Ви препоръчва да изберете един от най-елегантните и луксозни подаръци, които са част от нашият онлайн магазин. Като се за..
35.00лв.
със сменяем филтър С годините марката Silver Flame се е доказала като качествен производител, който прави луксозни подаръци на изгодни цени. Те изработват всякакви продукти за мъже и жени – портмонета, запалки, бележници, бутилки за алкохол...
32.00лв.
Пушенето чрез лула е най-стария начин за пушене, известен на хората. Използвани са лули още от индианците и по-късно в Средновековието този аксесоар запазва славата си. Днес лулите не са толкова популярни заради известността на цигарите. Но все пак с..
35.00лв.
със сменяем филтър Рожденият ден е специален празник, може би най-важният за всеки един човек. Все пак това е денят, на който сме се появили на този свят. Рождените дни често свързваме с уникални спомени и много усмивки. На тях каним най-близките ..
32.00лв.
със сменяем филтър Тази лула е едно малко бижу – само така може да се опише с няколко думи. Всъщност думите и снимките не са достатъчни. Тази вещ заслужава да бъде видяна на живо. За да оцените качествата ѝ, трябва да хванете лулата в ръка и..
32.00лв.
Лулата Silver Flame е полезен и красив продукт. Тя връща носталгията по времената, когато тези аксесоари бяха притежавани от почти всеки мъж и бяха много популярни. Който я види, иска да я притежава и използва. Иска да се почувства като в миналия век..
32.00лв.
Пушенето на лула е било най-популярно преди един или два века. Тогава е трудно да не срещнеш някъде мъж, който да ползва този инструмент. Пушенето е било не само удоволствие – то е представлявало и ритуал, който се спазва с точни стъпки –..
49.00лв.

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×