ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА

ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА

ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА

Специални предложения на онлайн подаръци от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
12/12 см Всички знаем приказката за Пепеляшка. За красивото момиче, което изгубило обувката, която става само на нея. Много жени са се чувствали като Пепеляшка. Познато им е чувството да търсят перфектната обувка или дреха (или човек), но така и д..
Височина: 40 см Поставката е висока точно 40 сантиметра. Тази височина е напълно достатъчна, за да събере всички ваши бижута, ако са окачени вертикално. Поставени на нея, те не само ще са подредени, но и ще изглеждат наистина страхотно! За изработ..
Височина: 40 см Роклята е една от най-прекрасните дрехи, които една жена може да носи. Тя не просто е дреха. Тя е елегантност, изтънченост и сексапил. Добре подбраната рокля подчертава всяка красива линия на тялото, кара мъжете да се обръщат, а же..
Височина: 40 см Височината на поставката е 40 сантиметра. Това е напълно достатъчно – не само заради дизайна на издължена рокля, но и за да може да се съберат и по-големи бижута като колиета. При изработването на поставката производителите н..
Височина: 40 см Кутиите за бижута са най-известният и един от най-удобните начини за една жена да съхранява своите бижута. Те са сравнително евтини и същевременно предлагат много функционалности и удобства. Големи са и побират почти всичко. Именно..
Височина: 40 см Височината на поставката е 40 сантиметра. Те са напълно достатъчни, за да съберат всички ваши бижута, поставени вертикално. Поставката е изработена без никакви компромиси. Всички материали са внимателно подбрани и са взети превид к..
Височина: 40 см Синьото е сред най-популярните и използваните цветове. То е символ на свободата, лукса и качеството. Именно заради това често синьото е на върха на модните тенденции и е един он най-желаните за носене цветове. Светло или тъмно синь..

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×