ИГРИ

ИГРИ

ИГРИ

Специални предложения на онлайн подаръци от категория ИГРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
21/10см. Доминото е игра, която датира още отпреди 7 века и се развива първо в Китай. Тя е идеален начин за разтоварване, има много варианти и е подходяща за малки приятелски компании.Правилата са лесни, а една игра отнема само около 15 минути. Ид..
59.00лв.
Размери: 38х23х5см. / външно покритие -абанос и сандал ; дърчени чашки ; орех с МДФ / Този комплект за табла е всичко, от което мъжете се нуждаят, за да прекарат дълги  и приятни вечери покрай масата. Всички знаем колко много хора обичат тази..
79.00лв.
Размери: 48х28х6см. / външно покритие -дърво ; дърчени чашки ; орех с МДФ / Много хора казват, че таблата е игра на чист късмет. Това съвсем не е така. Вярно е, заровете определят много. Но оттам нататък всеки играч трябва да се възползва от късме..
165.00лв.
Размери: 38х23х5см. / външно покритие -абанос и сандал ; дърчени чашки ; орех с МДФ / Таблата е достатъчно голяма за една приятна и удобна игра. Размерите при отворен комплект са 38х23х5 сантиметра. Таблата винаги ще е в центъра на вниманието, но ..
85.00лв.
Размери :шир. 20см, дълж. 13см Шахът и таблата са древни игри, които сякаш нямат много общо. Едната произхожда от древна Индия, другата от Персия. Едната е чиста стратегия и изисква усилено мислене и предвиждане с няколко хода напред. В другата пъ..
65.00лв.
фигурки 9.92 см , 50/50см. Няма да си кривим душата, това наистина е скъп подарък. Скъп е, защото е изключително луксозен и изработен с голямо внимание от подбрани за подбрани хора. Защото е направен с любов от качествени материали. Скъп е, защото..
349.00лв.
Размери: 33х20х4см., Ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com гарантираме, че това е идеалният комбиниран подарък. Някои обичат да играят шах, други предпочитат таблата, трети харесват и двете. От които и да сте, този компле..
69.00лв.

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×