ТАБАКЕРИ

ТАБАКЕРИ

ТАБАКЕРИ

Специални предложения на онлайн подаръци от категория ТАБАКЕРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Вместимост : 20бр.цигари с дължина 100мм Вярно е, че жените са нежния пол и много се грижат за външния си вид и стила си. Но в наши дни мъжете изобщо не им отстъпват. Те спортуват, купуват си качествени и скъпи дрехи, а също и бижута. Не трябва да..
Вместимост : 20бр.цигари с дължина 80мм. Дизайнът е сред най-важните показатели за качество на всеки един предмет – ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com знаем това изключително добре. Добрият дизайн не означава само ..
Вместимост : 20бр.цигари с дължина 80мм Тази табакера е едно истинско съкровище. Тя не само е полезна и е сигурно място за вашите цигари, но и е изключително красива. Ще донесе лукс в ежедневието ви и ще ви улесни много. Нека я разгледаме малко по..
Eстеств. кожа .Вместимост : 20бр.цигари с дължина 100мм Ние от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com сме наясно, че подарък за мъж не се избира лесно. Дори твърдим, че е също толкова трудно, колкото при жените. Трябва да се вземат..
Вместимост : 20бр.цигари с дължина 80мм Преди няколко века табакерите са били последен писък на модата. Изработвали са се от слонова кост, дърво, янтар или метал. Всеки притежател на табакера я е използвал, за да демонстрира лукса и богатството си..
В какъв свят само заживяхме, цигарите не само неизменна част от нашият живот, но дори станаха още един начин да се покаже лукс и обаяние. Какво имаме предвид. Забравете вече всички тези кутии за цигари пълни осеяни с ужасяващи картинки различни забол..
Още един от уникалните ни предложения за всички пушачи. Това е не само изключително изгодна, но и луксозна табакера за цигари, в която ще можете да си складирате цигарите, но и вече спокойно ще си пушете без онзи ужасяващ момент, в който цигарата тря..

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×