Поставка за бижута рокля - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Поставка за бижута рокля - оригинален луксозен подарък от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 942

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Поставка за бижута рокля - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Височина: 40 см

Поставката е висока точно 40 сантиметра. Тази височина е напълно достатъчна, за да събере всички ваши бижута, ако са окачени вертикално. Поставени на нея, те не само ще са подредени, но и ще изглеждат наистина страхотно! За изработката на поставката са използвани само и единствено качествени материали, без да е направен нито един компромис. Основата е здрава и стабилна – това е благодарение на метала, от който е направена. Той е неръждаем, не се огъва и гарантира дълго ползване, без никакви проблеми като чупене например. Платът, от който е направена рокличката, освен много красив, е и изключително здрав. Няма да се разкъса или отдели от метала. Няма и да избледнее с времето. Поставката има общо осем места за закачане на любимите ви бижута. Те са метални и здрави и няма да се огънат дори и под голямата тежест на златна скъпоценност. Две от закачалките са по-дълги и са предназначени за поставянето на колиета. Там, разбира се, може да поставите и любимите си гривни. Изборът е ваш! Другите шест места за закачане са по-малки. Те се намират в горната част на поставката и заради формата и местоположението си са идеални за обеци. Закачете там всичките си чифтове и те наистина ще заблестят! Както виждате, поставката е всичко, от което имате нужда. Тя ще ви служи вярно дълго време, а вие ще ѝ се радвате.
Тази поставка за бижута е съкровище сама по себе си и изглежда изключително добре. Има точната форма на рокля. Цветовете са внимателно подбрани. Основният е пепел от рози – един цвят, който винаги ще е модерен и ще подхожда на всичко. Металните части придават допълнителен лукс и блясък. За финал слагаме и уникалната панделка. Тя се намира в предната част на роклята и придава завършеност на всичко. Накратко - това е един наистина луксозен подарък!
Поставката е идеалният подарък за жена. Поднесете я като подарък за Коледа, рожден ден или имен ден. Направете още сега тази страхотна изненада за любимата си (а зещо не и за себе си). Поръчайте от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com. Пожелаваме ви скъпоценни мигове с любимите хора!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×