Поставка за бижута рокля - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Поставка за бижута рокля - оригинален луксозен подарък от категория ПОСТАВКИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 914

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Поставка за бижута рокля - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Височина: 40 см

Роклята е една от най-прекрасните дрехи, които една жена може да носи. Тя не просто е дреха. Тя е елегантност, изтънченост и сексапил. Добре подбраната рокля подчертава всяка красива линия на тялото, кара мъжете да се обръщат, а жените малко да завиждат. Добре подбраната рокля е радост за окото. Роклите могат да бъдат и страхотни поставки за бижута. Не ни вярвате? В онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com всичко е възможно. Продължете да четете и ще се убедите.
Е, не говорихме буквално, разбира се. Става въпрос за тази поставка за бижута с формата на рокля. Защо рокля? Защото тя е символ на женственост и красота – две неща, които са типични за всяко едно добро бижу.
Външният вид на поставката е наистина уникален и я прави един нетипичен луксозен подарък. Дизайнът е с приятни заоблени линии, които създават усещане за красивите балове от миналия век и същевременно изглеждат в крак с времето и са модерни. Една интересна комбинация, нали? Роклята не е проста имитация, а качествена малка реплика на рокля. Щом я видите, ще ви се прииска да я облечете в голям размер, сигурни сме в това! Роклята е в приятен за окото тъмно лилав цвят. Той ще се хареса както на жените, така и на мъжете, които я гледат. И за финал – роклята има панделка за украса. Това придава завършеност и блясък на всичко. Получава се една феерия от цветове и форми!
Основната функционалност на поставката е в горната част. Там са извитите метални закачалки. Те са изработени от качествен, здрав и неръждаем метал. Няма да се огъне или счупи лесно – винаги ще ви служи вярно. Закачалките са общо осем на брой – две по-издължени и шест по-малки. Двете по-големи са идеални за гривни и малки колиета. На останалите може да закачите любимите си чифтове обеци. Не се нуждаете от нищо друго.
Поставката за бижута е страхотен подарък за жена. Подарък за Коледа, подарък за рожден ден или имен ден – няма значение. По какъвто и повод да я поднесете, ще е една запомняща се изненада. Направете я още сега!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×