Кутия за бижута - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Кутия за бижута - оригинален луксозен подарък от категория КУТИИ ЗА БИЖУТА (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 715

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Кутия за бижута - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Gold + gold

Бижутата са страхотен начин всяка жена да подчертае красотата си. Заедно с дрехите и грима, те са задължителен елемент за един добър външен вид. Всяка жена обича да носи бижута – обеци, колиета, гривни, пръстени. Те привличат вниманието и придават блясък. Но когато не са върху нея, тя трябва да има къде да ги постави. Има нужда от кутия за бижута. Ако и вие се нуждаете от такава, попаднали сте на правилното място – онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com.
Тази кутия за бижута е един наистина луксозен подарък. Не само е полезна, но и изглежда повече от добре. Изработена е от качествени материали, които гарантират дългогодишна употреба, без да се оплаквате от проблеми като избледняване, трудно отваряне и затваряне или чупене. Кутията е достатъчно голяма, за да побере всички ваши дребни бижута. Има едно голямо отделение, което е идеално за гривни и малки колиета. Има и няколко по-малки отделения. Те са перфектния начин да подредите пръстените и обеците си. Огледалото ви позволява да проверите дали наистина бижуто, което сте сложили ви отива. Кутията е всичко, от което се нуждаете, за да въведете ред в бижутата си!
Дизайнът на кутията за бижута я прави наистина специална. Красивата комбинация от цветове и форми е приятна за окото, а и на допир. Капакът се отваря лесно и гарантира, че кутията е едно сигурно място з бижутата. Външната част е в приятно златисто, с вътрешната – в бежово. Идеална комбинация, която ще подчертае красотата на бижутата!
Кутията е идеален подарък за жена. Всеки представител на нежния пол ще я оцени и ще я вкара в употреба. Ще сложи вътре любимите бижута, ще ги подреди както само тя умее и с радост ще ги показва на гостите си. Кутията е чудесен подарък за Коледа, подарък за рожден ден и годишнина. Какъвто и да е поводът, получателят ще остане очарован. Зарадвайте го и поръчайте от нас още сега!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×