Лула SILVER FLAME - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Лула SILVER FLAME - оригинален луксозен подарък от категория ЛУЛИ (onlinepodaraci.com)

Код на продукта: VE2803
Наличност: В наличност
Прегледано: 756

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден
Етикети:

Лула SILVER FLAME - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

със сменяем филтър

Рожденият ден е специален празник, може би най-важният за всеки един човек. Все пак това е денят, на който сме се появили на този свят. Рождените дни често свързваме с уникални спомени и много усмивки. На тях каним най-близките си хора и винаги си изкарваме страхотно. Има само едно неприятно, по-скоро трудно нещо, свързано с тези празници. И това е да избереш подходящ подарък за рожденика. Ако и вие сте в такова положение, не се тревожете. Сега сте на точното място – онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com . Тук имате огромен избор от подаръци за жени – всичко, което ще се хареса на Нея. Не трябва да пропускаме и мъжете, разбира се – помислили сме и за тях. И за да ви го докажем, ви представяме този уникален луксозен подарък за мъж, лулата Silver Flame.
Тази лула ще се хареса на всеки един пушач. Тя наистина е всичко, което някой може да иска – удобна и полезна вещ, която отгоре на всичко е и много красива. Няма как да не споменем и друг важен показател – цената. Тя е изключително изгодна и всеки ще може да си позволи този подарък. Нека го разгледаме малко по-подробно.
Лулата Silver Flame Silver Flame изработена само и единствено от качествени материали. Дървото, от което е направена, е внимателно подбрано. Оформено е с внимание и към най-малкия детайл, всяка извивка е направена с много любов. И това си личи отдалеч – лулата грабва вниманието и кара всеки да иска да я притежава. Кладата е достатъчно обемна и може да побере голямо количество тютюн в себе си. Мундщукът е удобен и лесен за хващане. Филтърът на лулата е сменяем и така ще поддържате качеството и безвредността на тютюна сами. Наистина всичко, от което един пушач има нужда!
Това е перфектният пдоарък за рожден ден, но може да поднесете лулата и по други поводи като например годишнина или имен ден. Сигурно е обаче, че ще подарите една изключително красива и полезна вещ. Направете го сега!
 
 
Етикети:

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×