Бутилка за алкохол SILVER FLAME - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Бутилка за алкохол SILVER FLAME - оригинален луксозен подарък от категория ДЖОБНИ БУТИЛКИ (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 714

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден
Етикети:

Бутилка за алкохол SILVER FLAME - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Бутилката за алкохол Silver Flame е малка и компактна, но същевременно достатъчно голяма по обем, за да побере стабилно количество от любимата високограусова напитка. Сложете вътре уиски или друг любим алкохол и го консумирайте с удоволствие (и мярка, естествено). Бутилката е изработена от здрави материали – метал и покритие от пластмаса. Тя няма да се счупи или отвори, дори след десетки изпускания. Ще ви служи вярно и няма да се надраска или олющи. Капачката на бутилката също е от метал. Тя е здрава и сигурна и лесно се отваря и затваря. В горната част на капачката е захваната и специалната екстра – устройство, което се захваща за ключове и така превръща бутилката в най-приятния ключодържател, създаван някога. Устройството е удобно и лесно за изпозлване и също няма да се счупи или разочарова дори след дългогодишно ползване.Бутилката Silver Flame е всичко, от което един запален любител на алколола се нуждае, за да го консумира навсякъде!
Дизайнът е важен, дори когато става въпрос за бутилка за алкохол. В този случай външният вид на продукта го прави един наистина луксозен подарък. Превръща носенето на алкохола и пийването в едно приятно изживяване. Бутилката е изключително удобна за хващане, отваряне и пиене. Линиите на дизайна са прости и изчистени, без нищо дразнещо и излишно. Облите форми са приятни както на външен вид, така и на допир. Бутилката комбинира приятното черно от покритието си и бляскавото сребристо от горната и долната част. Капачката и ключодържателят също за сребристи и това придава допълнителен блясък. Бутилката Silver Flame е едно истинско бижу!
Няма какво да си говорим, това е идеалният подарък за мъж. Всеки би се зарадвал на такова нещо, независимо от възрастта и вкуса си. Поднесете бутилата като подарък за рожден ден, Коледа или имен ден. Зарадвайте с една полезна и приятна вещ. Поръчайте сега на изгодна цена от онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com!
Етикети:

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×