Пепелник за пури SILVER FLAME - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Пепелник за пури SILVER FLAME - оригинален луксозен подарък от категория АКСЕСОАРИ ЗА ПУРИ (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 782

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Пепелник за пури SILVER FLAME - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Всички казват, че да избереш подарък за жена е много трудна задача. И това е напълно вярно. Трябва много добре да познавате получателя, да вземете предвид повода и да разгледате навсякъде внимателно, докато попаднете на точното място, Същите неща обаче важат и когато търсите подарък за мъж. Тогава задачата е също толкова трудна за изпълнение. Освен ако не попаднете на подходящото място. А онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com е точно такова. Тук може да откриете голямо разнообразие от подаръци за Него – запалки, ключодържатели, аксесоари за алкохол. Не трябва да забравяме и любимите на много мъже пури. Предлагаме и аксесоари за тях, разбира се. Сега ще ви представим един от тях – пепелника за пури Silver Flame.
Пепелникът прави невероятно впечатление с външния си вид. Трудно е да се опише тази вещ с думи, трябва да я видите на живо. Трябва да докоснете пепелника и да го пробвате, за да го оцените истински. Дизайнът е лек и изчистен, без нищо излишно по него – само детайлите, от които имате нужда за едно приятно пушене. Комбинацията от цветове е уникална. Кафявото, черното и сребристото винаги са били модерен избор, а тук са в страхотна хармония, която ще направи впечатление на всеки. Дизайнът е много удобен за ползване и пушенето ще е истинско удоволствие!
Това е идеалният подарък за мъж, който толкова дълго време сте търсили. Пепелникът за пури Silver Flame ще се хареса на всеки един представител на силния пол и ще бъде ползван с удоволствие. Може да го поднесете по всякакви поводи – като подарък за рожден ден, имен ден, Свети Валентин или така чаканата годишнина. Какъвто и да е случаят, изненадата, която ще направите, ще е невероятна! Поръчайте сега от нас и ще получите пепелника за пури само в рамките на един работен ден! Пожелаваме ви страхотни мигове с любимите хора (и пури, разбира се)!

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×