Opera 6 чаши уиски+бутилка - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Opera 6 чаши уиски+бутилка - оригинален луксозен подарък от категория ЧАШИ ЗА УИСКИ (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 911

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден
Етикети:

Opera 6 чаши уиски+бутилка - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

кристалин 2,45 % плътност

Това без съмнение е един от най-добрите комплекти за уиски, които някога ще срещнете. Качеството на изработката е изключително. Комплектът е не само полезен и удобен, но и много красив. Всеки дом, който го притежава, се превръща в едно много по-уютно и приятно място.
Комплектът Opera се състои от 7 части – 6 чаши и една бутилка. Те са всичко, от което се нуждаете, за да прекарвате страхотни вечери с вашите най-близки приятели. С тези чаши и бутилка приятните мигове са сто процента гарантирани! Комплектът е изработен с огромно внимание. Материалът(кристалин с 2.45% плътност) е старателно подбран. След това е внимателно обработен, за да се превърне в тези страхотни съдове. Чашите и бутилката са много здрави. Ако ги изпуснете, няма да се счупят или напукат. Не се притеснявайте повече, дори да не сте от най-внимателните, комплектът винаги ще издържи. Освен това той е много лесен за почистване. Тъй като е с гладка повърхност, комплектът може да бъде почистен само с едно изплакване. Чашите и бутилката са с плътно дъно, което гарантира тяхната стабилност. Те са удобни за хващане, отливане и отпиване. Бутилката има и страхотна капачка. Освен че е много красива, тя е удобна и лесна за отвъртане. Капачата гарантира, че уискито вътре е на едно сигурно място и няма да се разлее.
Това е страхотен подарък за мъж. Всеки представител на силния пол, който го получи, ще остане повече от очарован. Ще иска да го използва всеки ден и да кани приятели у дома. Комплектът изглежда изключително. Много е бляскав и отива на всичко. Ще е най-красивото нещо на трапезата и винаги ще привлича вниманието. Всеки видял го, ще иска да го има за себе си. Може да поднесете комплекта като подарък за Коледа, рожден ден, имен ден, Свети Валентин... каквото и да е. Това наистина е един универсален подарък. Направете го още сега и поръчайте от нас!
 
Етикети:

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×