Нож за пури SILVER FLAME - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Нож за пури SILVER FLAME - оригинален луксозен подарък от категория (onlinepodaraci.com)

Прегледано: 976

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден

Нож за пури SILVER FLAME - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

Пурите винаги са били символ на лукс. Пушачите на пури изглеждат по-луксозни и изискани и сякаш имат по-добър вкус. Всички знаем колко добре изглеждат бизнесмените от филмите. Някои мъже съшо искат да изглеждат така и затова пушат. Но освен пурите, има и други малки аксесоари, които всеки техен любител трябва да притежава. Един от тях е ножът за пури. В онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com може да откриете качествени ножове за пури, които ще се харесат на всеки мъж. Нека разгледаме един от тях.
Ножът за пури Silver Flame е синоним на лукс и качество. Той е всичко, от което един любител на тези тютюневи изделия има нужда. Той е полезен, приятен и красив. Истинско малко съкровище!
Основата на ножа е изработена от качествена неръждаема стомана. Тя е много здрава и ще издържи на всичко – на изпитанията на времето, на изпускане и надраскване. Можете да разчитате на нея! Вътрешната част е от изкуствена кожа. Тя също гарантира за здравината си и е много удобна. Срязването с ножчето е изключително лесно и безпроблемно. Само едно движение и сте готови! Ножът е много красив и ще подхожда на всеки мъж. Ще отива както на пурите, така и на другите аксесоари.
Няма спор, това е чудесен подарък за мъж. Всеки любител на пурите ще го оцени, ще го сложи в джоба си и винаги ще го ползва и ще се отнася към него с любовта, която заслужава. Може да поднесете ножа за пури Silver Flame като подарък за рожден ден, подарък за годишнина или друг повод. Една добра идея е да поднесете ножа заедно с други продукти от серията Silver Flame – в нашия магазин има много такива и може да ги разгледате. Дори да не може да си ги позволите, ножът за пури е един завършен луксозен пдоарък сам по себе си. Вземете го още сега и подарете лукс на любимия си!
 

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×