Adagio уиски сет - идеалния луксозен подарък за всеки повод от нашия онлайн магазин за подаръци и сувенири - onlinepodaraci.com

Adagio уиски сет - оригинален луксозен подарък от категория ЧАШИ ЗА УИСКИ (onlinepodaraci.com)

Код на продукта: 620312
Наличност: In Stock
Прегледано: 1059

Поради извънредната ситуация с Covid-19, магазинът няма да извършва търговска дейност. Благодарим Ви за разбирането. 

 

+ Опция "Прегледай преди да платиш"
+ Безплатна Доставка при поръчки над 149 лв.
+ Доставка за един работен ден
Етикети:

Adagio уиски сет - специално предложение на изгодна цена от нашия онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com

h 18,85 sm, 0.750 l / h 10,05 sm.,0.300 l

Този уиски сет е едно от бижутата на онлайн магазин за луксозни подаръци onlinepodaraci.com. Всеки мъж трябва да го притежава – и го заслужава! Сетът включва всичко необходимо, за да прекарате една чудесна вечер – 6 чаши и една бутилка за уиски.
Бутилката е с вместимост 700 милилитра – типичния обем за едно шише алкохол. Това количество е напълно достатъчно за една средно голяма компания. Чашите са с вместимост 300 милилитра – повече от достатъчно. Височините на чашите и бутилката също са добре преценени и съобразени с обема им – те са съответно 18,85 см и 10,05 см. Бутилката и чашите са изработени внимателно и без никакви компромиси. Подбрани са качествени материали и те са обработени с внимание към всеки един детайл. В резултат се е получил един луксозен подарък, който ще се хареса на всеки един мъж. Стъклото, от което са изработени бутилката и чашите, е изключително здраво. То ще издържи на изпускане и надраскване и ще може да го ползвате дълги години, без да имате никакви оплаквания. Освен това стъклото е екологично чисто и напълно безвредно – нямате никакъв повод за притеснение.
Дизайнът на уиски сета е изключителен. Спокойно и без да преувеличаваме, бихме нарекли комплекта едно произведение на изкуството. Линиите са прави и изчистени, няма нищо излишно и нищо, което да се пречка на удоволствието от пиенето на качествен алкохол. Долната част на чашите и бутилката е гравирана и има уникални форми и мотиви, които са приятни както на външен вид, така и на допир. Горната им част е на линии. Капачката на бутилката е изключително красива и луксозна. Удобна е за хващане и отвъртане. Тя прави бутилката едно сигурно място за вашето уиски. Без повече разливане, обещаваме ви!
Уиски сетът Adagio е чудесен подарък за мъж. Подарък за рожден ден, подарък за Коледа или имен ден – няма значение поводът. Какъвто и да е случаят, изненадата, която ще направите, ще е перфектна. Поръчайте сега от нас и осигурете приятни мигове за приятел или за любимия си!
 
Етикети:

100% Оригинални

продукти

Опция "Прегледай

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 150 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Опция "Прегледай

преди да платиш"

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 149 лв.

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×